http://kukako.fi/tmp/

http://kukako.fi/tmp/map12.html

http://kukako.fi/tmp/map23.html

Välituntileikit

Välituntileikkejä

Tältä sivulta löydät Kukakon Galleriaan lisättyjä välituntileikkejä kuvauksineen. Voit tehdä tehtävän ja lisätä oman ehdotuksesi Välituntileikit -tehtäväsivulla.

Tervapata

Ollaan piirissä ja yksi kiertää piirissä seisojia heidän takaa ja pudottaa salaa jonkun taakse esim tikun ja lähtee sitten pinkomaan piiriä ympäri,jotta ehtisi sen paikalle ,jonka taakse pudotti tikun.Kun tikun saaja huomaa takanaan tikun ,niin hän lähtee juosta hilppasemaan vastakkaiseen suuntaan ja yrittää ehtiä takaisin omalle paikalleen jne.Jos ei hoksaa lainkaan tikkua takanaan joutuu keskelle “tervepataan” ja pääsee pois vasta ,kun seuraava joutuu sinne….

Leikin on lisännyt: Lampolan Päkä-luokka

Kymmenen tikkua laudalla

kymmentä tikkua leikitään niin että ensi etsitään lauta ja puupölkky.Sitten etsitään kymmenen tikkua laudalle ja valitaan etsijä ja ponkasija. Etsijä kerää ensin kymmenen tikkua laudalle ja huutaa:kymmenen tikkua laudalla ja rupeaa etsimään muita ja jos etsiä löytää jonkun, niin se ryntää laudan luokse ja huutaa löydetyn nimen mutta jos toista ei nähdä,se voi ponkaista ja huutaa:kaikki pelastettu! mutta jos kaikki löydetään, niin valitaan uusi ponkasija etsijä ja sama rumpa jatkuu.

Leikin on lisännyt: Velkua